Perheyritys vuodesta 1945

Ralento -nimen takana olevan perheyrityksen juuret ulottuvat aina vuoteen 1945. Paljon on nähty, paljon on koettu, mutta yhdestä on pidetty kiinni kaikki nämä vuodet – palvelusta. Yhtiömme takaa löytyy aito pala suomalaista perheyrittämistä ja historiaa, jonka vaiheista riittäisi tarinaa vaikka millä mitalla. Pitäydymme tässä kuitenkin olennaisimmissa virstanpylväissä. Yrityksemme juuret kuljetusbisneksessä ulottuvat aina vuoteen 1945 asti, jolloin perustajamme harjoittivat jäte- sekä betoninkuljetustoimintaa.

Jätteenkuljetusaikoihin yritys toimi nimellä Kuljetusliike Ralento Oy, joka toimi aina sodanjälkeisistä vuosista 90-luvulle asti. Ralento kehittyi johtavaksi jätehuoltoyritykseksi pääkaupunkiseudulla ja sen markkinaosuus oli varsin merkittävä, kun liiketoiminta vuoden 1992 loppupuolella myytiin amerikkalaiselle jäteyritys Waste Managementille. Yrityskaupan ulkopuolelle jäivät valmisbetonikuljetukset, liiketoimintaa jatkoi samojen omistajien Keskikuljetus Oy.

Betoninlujaa palvelua

Betoninpumppaus on ollut toimintamme kivijalka aina vuodesta 1986 lähtien. Nykyaikaisella, tehokkaalla ja monipuolisella kalustolla palvelu pelaa varmasti ja joustavasti. Pumppauskalustomme puomin pituudet ovat 28 metrisestä 56 metriin asti. Lumenajoon käytämme vaihtolava-autoja.

Katse tulevaisuuteen

Perheyrityksen kolmas sukupolvi on ottanut vetovastuun yrityksestä. Ralento panostaa enemmän kuin koskaan laadukkaan betonipumppaus -liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme investoineet alan parhaisiin betonipumppuihin sekä ammattitaitoisen henkilöstön osaamiseen.

Ralento Oy logo