Kiviaidankatu 3

Kiviaidankadun neljä uudisrakennusta eli Claudio, Cordelia, Ariel ja Antonio muodostavat kadun toisella puolella sijaitsevalle vanhalle Villakehräämölle eräänlaisen vastaparin, jolloin katukuvasta syntyy kiinnostava.

”Alueen vanhempaa rakennuskantaa edustava Villakehräämö piippuineen on ympäristössään erottuva maamerkki. Rakennuksessa vuorottelevat katutilaa lähempänä ja kauempana olevat osat, ikään kuin E-kirjaimen sakarat. Sama muotokieli toistuu Delta-korttelin kaikissa uusissa asuintaloissa”, kertoo hankekehityspäällikkö Satu Ryynänen Skanska Kodeista.

”Delta-korttelin asukkailla on palvelut todella lähellä, sillä kävelymatkan päässä Antoniosta löytyvät ruokakaupat, kampaamot, pikkuliikkeet, ravintolat, koulut, päiväkodit ja terveyspalvelut sekä useat kuntosalit ja urheilukentät. Esimerkiksi lähin liikuntakeskus sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä Antoniosta. Villakehräämössä on lisäksi K-Supermarket”, jatkaa Ryynänen.

Tulevaisuudessa vaihtoehtojen kirjo vain paranee, kun Lauttasaaren vanhan ostoskeskuksen tilalle valmistuu uusi kauppakeskus, jossa on myös suuri päivittäistavarakauppa.

5–7-kerroksiseen, yksiportaiseen Antonioon tulee yhteensä 49 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat 25,5 neliön ja 115,5 neliön välillä. Osa asunnoista on saunattomia, mutta asuntoyhtiössä on saunaosasto. Antonion autohalliin pääsee suoraan hissillä. Antoniossa on myös useita myytäviä liiketiloja, joiden pinta-ala on yhteensä noin 320 neliötä. Antonion arvioitu valmistuminen on joulukuu 2017.

Lähde: https://www.skanska.fi/tietoa-skanskasta/media/uutiset/167056/Uusia-koteja-Lauttasaareen-Kiviaidankadulle

takaisin
Ralento Oy logo